Detaylar, Kurgu ve Google Reklam Nedir

Wiki Article

Bu aşamada yapmanız gereken Google aranan kelimelere davranış etmenizdir. Her dem Google’da aranan kelimeleri keyword olarak ekleyin. Reklam içinde ne olduğu ve işçilikletmenizle uyumlu kelimeler belirlemeniz gerektiğini bir kez daha çizgiırlatalım.

• İşlenen ferdî verilerinizin münhasıran kendiliğinden sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz ika,

Reklam grubu düzlükında dilerseniz anahtar lafız hedeflemesi kabilinden hedeflemeler yapabilirsiniz. Kaydet ve devam ten diyerek reklam düzlükınıza gelip reklamınıza dair detayları girip oluşturursunuz.

İşin zor yanlarından kurtulup faydasının keyfini sürme başlangıçimlerinde çoğunlukla olduğu üzere, teknoloji her dü taraftan da eleştirildi.

Örneğin telefon yutmak isteyen kullanıcıları telefonların ana kategorisine, iphone telefon gidermek talip kullanıcıları iphone’ların bulunmuş olduğu sayfaya, iphone 7 iletilmek isteyen kullanıcıları ise iphone 7 ile müntesip sayfaya yönlendirmelisiniz.

Olumsuz anahtar kelimeleri kullanarak reklamlarınızın gösterilmesini istemediğiniz kontrol sorgularını belirleyebilirsiniz.

Ancak olumsuz anahtar kelimelerin arama sorgularını engellemesi kucakin birebir eşlemesi gereklidir.

Bir başka örnek ise şu: Diyelim ki Google Ads ile Google’a 100 TL’lik bir reklam verdiniz. Bu reklamınız her tarih yüzlerce kişiye gösterilir.

Sağlıklı bir reklam kampanyası tevlit etmek, net bir başarı garantisidir. Siz de gaye odaklı ve mümbit Google Ads reklamları ile anlayışletmenizi büyütebilirsiniz.

Kaydınızı tamamladıktan sonrasında, hesabınızı inşa etmek midein belirtilen adımları izleme edin. Son girişim olarak, sistemde faturalandırma bilgilerinizi eklemeniz gerekecek ve sonunda hesabınız kullanıma hazır hale gelecektir.

Google'ın reklam Google Reklam Nedir ağı hassaten, Google'a ilişkin sıfır 2 milyonu çok web sitesi ve kılgı üzerinde de reklam gösterir. Bu reklam ağı, reklamları online etkinliğinize nazaran kişiselleştirebilen çok adetda reklam ağından biridir.

Bittabi yazdığınız her reklam metni kullanıcıları reklamınıza tıklamaya itmeyecek lakin testler yaparak en çok tıklama rasyoına sahip olmayı hedefleyebilirsiniz.

İzin veren ve vermeyen kullanıcılar ortada tefrik yapabilen ve her kullanıcının verisini icazet durumuna elverişli bir şekilde işleyen teknoloji kullanmaları gerekir.

Bunu birlik kampanya altında oluşturabilirsiniz fakat yekûn reklam bütçenizin %60’ını İstanbul %40’ını İzmir’de istimal etmek isterseniz iki farklı kampanya beğenmek zorundasınız.

Report this wiki page